Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy
bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és
egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

Ez az út az igazi országimázs, emberek!

Ez az út az igazi országimázs, emberek!

2015. augusztus 24. - Berd.

Simonics Balázs járókelőnk jelentette be a következő problémát, méghozzá a XV. kerületből, a Régi Fóti útról.

0d974b3225597dbcb72e949442e1ae0de4db90fc.jpg

Az út ezen szakaszán alig van olyan felület, ahol az eredeti burkolat látszódna. Ugyan nem kátyúkon kell keresztül hajtani, de nem kíméli sem az autót, sem utasát. Apró betűsen megjegyeznem, hogy ezen az úton közelítik meg az Origo filmstúdiót a külföldi filmesek és ha már országimázs, akkor erre biztosan emlékeznek majd.

A lényeg ugye, hogy nem lehetne-e leaszfaltozni ezt az útszakaszt egyszer normálisan az állandó foltozgatás helyett. Jött is az illetékes, azaz a BKK válasza.

Tisztelt Bejelentő! 

A mintegy 5000 km-es fővárosi úthálózat állapotának ismeretében mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Fővárosi Önkormányzat kezelésében lévő több mint 1000 km úthálózat minél előbb megújuljon. Ezt viszont egyszerre nem lehet elérni. Nemcsak a korlátozott anyagi lehetőségek, de a város élhetőségének biztosítása (közlekedési útvonalak leterheltsége) is befolyásolja az éves felújítási program összeállítását. Társaságunk elsődleges szempontként veszi figyelembe a főbb útvonalak és a közösségi közlekedéssel érintett útpályák állapotát, a közösségi közlekedésben, valamint a főútvonal-hálózatban betöltött szerepét. A jelzett szakaszt a közösségi közlekedés nem érinti. 

A költségvetés erre a feladatra biztosítandó pénzügyi kerete függvényében 2017-ig elkészítettük az útfelújítási program tervezetét. Az abban szereplő utak felújításának tervezését és kivitelezését folyamatosan végzik kollégáink. 

Az említett szempontok figyelembevételével az adott útszakasz sajnos csak egy későbbi program része lehet. 

Útellenőreink folyamatosan járják az utakat és jelzik felmerülő problémákat. Az útüzemeltetői feladatokat ellátó BKK Közút Zrt. munkatársai ennek megfelelően – kapacitásuk és a hiba veszélyességének függvényében – folyamatosan javítják a jelzett hibákat. 

Az út végleges felújításáig türelmet kérünk. Kérjük válaszunk elfogadását. 

Üdvözlettel: 
BKK Zrt.

Hát, ha megoldást nem is, magyarázatot kapott a bejelentő, miért is vár az országimázs ezen szegletének fejlesztése legalább 2017-ig. Addig is H.Zs. nevű kommentelőnk aranyköpését idéznénk:

Ez a logikai csavar a kedvencem: sz@r, de túl sok a sz@r, ezért sz@r is marad.

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr837728950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kewcheg 2015.08.25. 22:19:16

Gyakran járok ott, kb. 300 méter a tényleg szar,azt a szembejövő sávban oldom meg.Nagyobb gond az,hogy mi lesz....?
süti beállítások módosítása