Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy
bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és
egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

Önkéntes ügykezelőt keresünk a Járókelő.hu csapatába

Önkéntes ügykezelőt keresünk a Járókelő.hu csapatába

2023. augusztus 28. - Járókelők

Zavar a szemetes utca, a rendezetlen park, a lekopott zebra? Szívesen tennél azért, hogy ezek a közterületi ügyek megoldódjanak úgy, hogy közben nem is kell kimozdulnod? Van heti pár órád arra, hogy online önkénteskedj? Akkor a Járókelő csapatában a helyed!

csapat.jpg

A Járókelő Közhasznú Egyesületnél 2012 óta dolgozunk azon, hogy segítsük a városlakók, az illetékes önkormányzatok és közműszolgáltatók közötti kommunikációt, hogy az állampolgárok jelezhessék az olyan zavaró közterületi problémákat, mint a kátyúk, ürítetlen szemetesek, járdára dobott karácsonyfák, összefirkált utasvárók vagy elhagyott autók,  és ezzel elősegítsék a mielőbbi megoldásukat.

Ebben a tevékenységben nyújtanak nagy segítséget a Járókelő.hu ügykezelő önkéntesei, akik nem mindennapi tudásuknak és gyakorlatuknak köszönhetően segítenek eljuttatni a közterületi problémákról szóló jelzéseket a megfelelő illetékeseknek, és kezelik a tőlük érkező válaszleveleket.

Csapatunkba jelenleg olyan új  tagokat keresünk, akik a meglévő aktív bejelentéseink utógondozásában tudnának nekünk segíteni. Akár az Iskolai Közösségi Szolgálat (IKSZ) keretében is jelentkezhetsz hozzánk.

Mit jelent az ügykezelő önkéntesség?

  • Az önkéntes tevékenység elsősorban otthoni munkakörnyezetben és online felületeken zajlik. 
  • Heti maximum 3-4 óra időtartamban az általad tetszőlegesen választott napon vagy napokon történik.
  • A Járókelő.hu oldalára már korábban beérkezett bejelentések átnézése, megoldott vagy megoldatlan státuszba történő besorolása, és a bejelentések kategóriájának felülvizsgálata és módosítása a statisztikánk pontosítása érdekében.

Mit várunk tőled?

  • Bírod a monotonitást,
  • nem okoz gondot, ha önállóan, egyedül dolgozol, és nem egy csapatban.
  • magabiztosan kezeled a számítógéped.
  • otthonosan mozogsz a Google szolgáltatásainak használatában.
  • Előny, de nem feltétel, ha érdekel az egészséges utcák koncepciója, a környezetbarát közlekedés és az élhető, fenntartható városok kialakításának módjai. 

Mit ajánlunk cserébe?

  • A Járókelőnél az évek során hatalmas tudás halmozódott fel Budapest és más városok működésével kapcsolatban. Itt az alkalom, hogy ezt a nem mindennapi tudást magadévá tedd! 
  • Részese lehetsz a Járókelő 2012 óta tartó sikerének, amely során több mint 70.000 bejelentés megoldásához járultak hozzá önkénteseink.
  • Folyamatos online támogatást nyújtunk számodra tudástárunk és önkéntes koordinátorunk segítségével.
  • 50 órás Iskolai Közösségi Szolgálatodat (IKSZ) is el tudod számolni nálunk.
  • Önkénteseinknek havi rendszerességgel különböző programokat szervezünk (pl. üzemlátogatás, ismerkedés a főváros életét formáló önkormányzati szakemberekkel, piknik stb.), amelyekre téged is szeretettel várunk. Ezenkívül évente egyszer tagjaink csapatépítő hétvégén vesznek részt, és a karácsonyt is együtt ünnepeljük.
    Ezeken az eseményeken a részvétel nem kötelező, de jó lehetőség megismerkedni a Járókelő csapatával.

Ha tetszik a lehetőség, és ügykezelő önkéntesként csatlakoznál hozzánk, akkor küldj egy pár soros bemutatkozást az onkentes@jarokelo.hu címre Háttér ügykezelő tárggyal, mi pedig hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Várunk a Járókelő csapatába!

Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 10.

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr2418202629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása