Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy
bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és
egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

786 megoldott ügy és boldog új évet!

786 megoldott ügy és boldog új évet!

2013. december 29. - Járókelők
Sok mindenkinek köszönetet mondunk most, hogy a Járókelő az első teljes naptári évet és immár 786 megoldott ügyet tudhat a háta mögött.
boldogkaracsonytkivanajarokelohu.jpg

2013-ban több mint egymillió forint támogatást kaptunk a Járókelő oldal működtetésére. Évközben harmincezer forintot PayPalon keresztül kis összegű adományok formájában, egymillió forintot pedig a Concorde Értékpapír Zrt.-től karácsony napján.

Ezúton is köszönjük nektek, felhasználóinknak és adományozóinknak a támogatást! Rendkívül sokat jelent nekünk, hogy használjátok az oldalt és támogatjátok a munkánkat.

Nagyon fontos az is, hogy a bejelentéseken, kommenteken keresztül a budapesti önkormányzatok és szolgáltatók munkáját is segítitek, és tesztek azért, hogy a fővárosban közös erővel, a problémák begyűjtése, a megoldási ötletek leírása révén jöjjenek létre pozitív változások.

Köszönjük az illetékeseknek az együttműködést és azt, hogy figyelembe veszik a budapestiek problémák megoldására tett javaslatait.


Mi hiszünk abban, hogy úgy lesz ez a város egy igazán jó hely, ha együtt dolgozunk érte.

Az oldalt az indulás óta önkéntes alapon működtetjük, idén csapatunk a kezdeti három főről ötre bővült és az év végén sok új önkéntessel kerültünk kapcsolatba, akikkel a közös munka igazán csak most kezdődik meg. Önkéntesek, nagyon-nagyon köszönjük, hogy részt vesztek a Járókelő.hu működtetésében!

Óriási köszönettel tartozunk még a BIG FISH-nek azért, hogy adományként tárhelyet biztosít az oldalnak és a Kreater Társadalmi Innovációs Ügynökségnek, hogy szakmai tanácsadással egyengeti a mi társadalmi vállalkozásunk útját.


Boldog új évet és minél kevesebb kátyút kívánunk nektek 2014-ben!

Üdv:

a Járókelő.hu csapata

Ui.: Ha még nem tettétek meg, segítsetek nekünk azzal, hogy ránk szavaztok az "Innovatív Generáció" videó versenyén! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr105716831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása