Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy
bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és
egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

Kommunikációs asszisztenst keres a Járókelő

Kommunikációs asszisztenst keres a Járókelő

2024. október 03. - Járókelők

Jó szövegeket írsz? Szívesen szerkesztenél hírlevelet? Szeretsz posztolni?  Az Insta és a Facebook nem csak felhasználói szinten ismerős? Esetleg képeket is szerkesztesz? Szeretnél egy lelkes csapat tagja lenni, ahol a te is hozzájárulhatsz a Járókelő sikereihez és így Budapest élhetőbbé válásához? Csatlakozz kommunikációs asszisztensként a csapatunkhoz! 

A Járókelő Közhasznú Egyesületnél 2012 óta dolgozunk azon, hogy segítsük a városlakók, az illetékes önkormányzatok és közműszolgáltatók közötti kommunikációt, hogy az állampolgárok jelezhessék az olyan zavaró közterületi problémákat mint a kátyúk, ürítetlen szemetesek, összefirkált utasvárók vagy elhagyott autók, és ezzel elősegítsék a mielőbbi megoldásukat.

untitled-2_2.png

Kit keresünk?

Távozó munkatársunk, Réka utódját keressük akár már novemberi kezdéssel. Kommunikációs feladatokhoz, elsősorban a hírlevelünk elkészítéséhez és időnként a közösségi média felületeink kezeléséhez keresünk asszisztenst, aki elsősorban otthoni munkakörnyezetben, saját eszköz használatával segíti kommunikációs munkatársunkat a feladatvégzésben. A feladatok betanulásában természetesen a segítségedre leszünk.

Kommunikációs munkatársunk részmunkaidőben, a hét első felében (hétfő-kedd-szerda) dolgozik, így megbeszélésekre ezeken a napokon számíthatsz, de ezenkívül te magad oszthatod be az idődet. Bizonyos napokon az irodánkban is lehetőség van munkavégzésre. 

Foglalkoztatni számlaképes vállalkozóként vagy napi bejelentés alapján tudunk 3.000 forintos nettó órabér mellett.

 

Mi lesz a feladatod? 

  • elsősorban az egyesület kéthetente megjelenő hírlevelének szerkesztése;
  • szoros együttműködés a kommunikációs munkatársunkkal;
  • a kommunikációs munkatársunk helyettesítése előre egyeztetett időszakokban (évente kb. 5-6 hét);
  • a helyettesítések alkalmával a kommunikációs munkatárs iránymutatásai alapján közösségi média tartalmak készítése, a közösségi média felületek kezelése (Facebook, Instagram, LinkedIn).

 

Téged keresünk, ha:

  • van havi kb. 16 órád
  • szívesen írsz rövidebb-hosszabb szövegeket, posztokat;
  • jó a helyesírásod;
  • dolgoztál már az alábbi felületeken vagy szívesen megtanulod ezek használatát: Mailchimp, Buffer, Instagram, Facebook, LinkedIn;
  • szeretnél azért tenni, hogy a városaink élhetőbbek és rendezettebbek legyenek.

 

Előny, de nem feltétel, ha:

  • érdekel a várostervezés, közlekedésszervezés, a humánökológia, az élhető városok kialakítása;
  • van valamilyen korábbi tapasztalatod kommunikációs területen;
  • számlaképes vagy.

 

Miért érdemes hozzánk jelentkezned?

  • Nemcsak a kommunikációs munkatársunkkal, de egy szuper csapattal, a Járókelő stábjával dolgozhatsz együtt, és egy még nagyobb, több mint 100 főt számláló önkéntes közösség tagja lehetsz;
  • részt vehetsz a havonta megrendezésre kerülő egyesületi eseményeinken (pl. üzemlátogatás, ismerkedés a főváros életét formáló szakemberekkel, filmklub, kirándulás, piknik stb.);
  • megismerheted a Járókelő.hu működését;
  • ha szeretnéd, bepillantást nyerhetsz a fővárosi önkormányzatok, a közműsszolgáltató cégek és a fővárosi közigazgatás működésébe.

 

Ha tetszik a lehetőség és szívesen csatlakoznál a csapatunkhoz, küldd el emailben az önéletrajzodat, és írj nekünk néhány mondatot arról, hogy miért jelentkezel hozzánk. A leveledet az info@jarokelo.hu címre várjuk "kommunikációs asszisztens" megjelöléssel a tárgyban.

Jelentkezési határidő 2024. október 24. éjfél

Várunk a Járókelő csapatába!

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr2618699864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása