Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy
bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és
egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

Válaszokért ennyit még nem küzdöttünk. Megérte.

Válaszokért ennyit még nem küzdöttünk. Megérte.

2019. november 29. - jarokelo kata

Örömmel jelentjük: nem volt hiábavaló a XV. kerülettel történt egyeztetésünk. Ahogyan azt egy korábbi beszámolónk végén ígértük, most hírt adunk nektek arról, hogy várható-e válasz a továbbiakban a XV. kerületből érkező panaszokra.

A rövid válasz az, hogy igen. A kerület megfogadta, hogy ezentúl érvényesként kezeli törvényben előírt kötelezettségeit és megválaszolja a Járókelőtől érkezett megkereséseket. Kölcsönös elkötelezettségünket a postán megkapott együttműködési megállapodás aláírásával is szentesítettük. Íme.

78903733_482650522380546_2266638646520053760_n.jpg

A Járókelő alapítója, irodavezetője és budapesti koordinátora bemutatja a megállapodást.

A rendkívüli dokumentum olyasmit rögzít, amiről álmodni sem mertünk volna. (És most nem arra célzunk, hogy a bürokratikus nyelv egy újabb mintaszövegével van dolgunk.) Idézzük:

A Hivatal elkötelezett a közbizalom növelése iránt, elismeri a közérdekű bejelentők által a közösségi érdekek érvényesülése érdekében vállalt erőfeszítéseket, ezért a kerület lakosságával történő hatékony együttműködés céljából köti meg  jelen együttműködési megállapodást, a közterületi panasz- és probléma jelentésekkel kapcsolatban.

Végezetül szeretnénk megmutatni az iratot közelebbről is:

Nagy lépés ez a Járókelő életében. Nem is beszélve a XV. kerület lakosairól.

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr815327180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása