Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy
bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és
egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

Online végezhető adminisztrációs feladatokra keresünk önkéntest

Online végezhető adminisztrációs feladatokra keresünk önkéntest

2023. június 22. - Járókelők

Szeretsz számokkal, számlákkal dolgozni, online adminisztrációval foglalkozni, és mindeközben még egy jó ügyet is segítenél? Csatlakozz hozzánk, a Járókelő csapatához! 

20230601_194401.jpg

A Járókelő Közhasznú Egyesületnél 2012 óta dolgozunk azon, hogy segítsük a városlakók, az illetékes önkormányzatok és közműszolgáltatók közötti kommunikációt, hogy az állampolgárok jelezhessék az olyan zavaró közterületi problémákat, mint a kátyúk, ürítetlen szemetesek, járdára dobott karácsonyfák, összefirkált utasvárók vagy elhagyott autók,  és ezzel segítsék elő a mielőbbi megoldásukat.

A Járókelő ismertségének növekedésével párhuzamosan feladataink is gyarapodnak, ezért számos esetben segítségre volna szükségünk az adminisztratív teendők ellátásában, hogy szervezetünk naprakész legyen a pénzügyek vagy épp a pályázatok kapcsán, és az ügyfeleink kiszolgálása is olajozottan működjön.

Mit jelent az adminisztratív önkéntesség?

Az adminisztratív önkéntes tevékenység elsősorban otthoni munkakörnyezetben és online felületeken zajlik, heti 1-2 óra időtartamban.

Feladatok:

  • számlák feltöltése a PayFlow rendszerünkbe,
  • segítség a bejelentőkkel való kapcsolattartásban,
  • esetenenként, ha időd és kedved engedi, akkor az aktuálisan futó támogatói kampányunkban való adminisztratív segítségnyújtás. 

Előnyt jelent, ha

  • Szeretsz önállóan dolgozni,
  • precíz vagy és szereted a számokat,
  • dolgoztál már PayFlow-val vagy hasonló nyilvántartó rendszerrel. 

Mit ajánlunk cserébe?

  • Egy sokszínű, lelkes, környezettudatos csapathoz, a Járókelő közel 100 főt számláló közösségéhez csatlakozhatsz.
  • Önkénteseinknek havi rendszerességgel különböző programokat szervezünk (pl. üzemlátogatás, ismerkedés a főváros életét formáló önkormányzati szakemberekkel, piknik stb.), amelyekre téged is szeretettel várunk. Ezeken a részvétel nem kötelező, de jó lehetőség megismerkedni a Járókelő csapatával. Ezenkívül évente egyszer tagjaink csapatépítő hétvégén vesznek részt és a karácsonyt is együtt ünnepeljük.

Ha tetszik a lehetőség és csatlakoznál a csapatunkhoz, akkor írj nekünk egy levelet egy pár soros bemutatkozással az onkentes@jarokelo.hu címre Önkéntes adminisztrátor jeligével!

A jelentkezési határidő 2023. július 16.

Várunk a Járókelő csapatába!

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr6518151604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása