Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy
bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és
egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

Mégis lesz a Budai Várban BKK-jegyautomata!

Mégis lesz a Budai Várban BKK-jegyautomata!

2019. január 18. - jarokelo kata

A héten rövid blogbejegyzésben találgattuk, mi lehet az oka annak, hogy Budapest egyik leglátogatottabb helyszínén, a Budai Várban miért maradt el a jegyautomaták telepítése. Immáron 5 éve.

Amikor a Járókelőn pörgött az ügy, a BKK forráshiányra hivatkozva zárta le a kérdést. Most viszont 48 órán belül beleálltak a kérdésbe. Így a helyzet talán mégsem teljesen reménytelen.

"Az elmúlt időszakban a BKK és az I. kerületi Polgármesteri Hivatal egyeztetett arról, milyen lehetőségek vannak egy jegy- és bérletkiadó automata telepítésére a Budai Vár területén. Sikerült megállapodni megfelelő helyszín kijelöléséről, és elkezdődött a telepítés előkészítése, amely a tervek szerint 2019 nyarán megvalósul. A pontos helyszínről a BKK a későbbiekben ad tájékoztatást."

nyd_7359.jpg

fotó: BKK

Az előzményekről ezúttal sem esett szó, de a mostani infó arra utal: az önkormányzat is késleltette a folyamatokat.

Akárhogy is, lényeg, hogy az ígéret szerint az idei főszezonban talán már nem kell túl sok turistának elmagyarázni, hogy a parkolóautomata nem ad buszjegyet.

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr614568678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ételizésítő 2019.01.19. 15:06:34

Hurrá.
Budapest és az ország összes gondja megoldódott.
Mert a buszon nem lehet jegyet venni, ha valaki akar, még véletlenül sem, mi?
süti beállítások módosítása