Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy
bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és
egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

A BKK válasza a Bubi tesztelőnek

A BKK válasza a Bubi tesztelőnek

2014. július 23. - Járókelők

Ezt is változtatás nélkül közöljük.

Tisztelt blogszerkesztők! 

Az jarokelok.blog.hu oldalon a Bubi tesztelés 0. perc címmel megjelent bejegyzéssel kapcsolatban az alábbiakatreagáljuk. 

A MOL Bubi közbringarendszer nyilvános tesztüzeme azzal a céllal indult el 2014. július 14-én, hogy bárki ingyen kipróbálhassa a zöld bringákat, a rendszer itthon újdonságnak számító funkcióit. A tesztelőkkel kötött szerződés leglényegesebb eleme, hogy az ingyenes használatért cserébe a BKK Zrt. begyűjtheti az első ezer felhasználó véleményét, tapasztalatait, amelyek figyelembevételével tovább tökéletesítheti, finomhangolhatja a közösségi közlekedés új formáját megtestesítő hálózatot.

Valamennyi tesztelő, aki legalább 10 alkalommal 10 percet kerékpározott, és megosztja velünk ezzel kapcsolatos tapasztalatait egy kérdőív kitöltésével, féléves MOL Bubi bérletet kap cserébe a tesztidőszak ingyenes használatán kívül – teljesen függetlenül attól, hogy pozitív vagy negatív véleményének adott hangot. 

A tesztelőkkel kötött szerződés hivatkozott pontja – amit egyébként törvény is szabályoz – azt igyekszik elősegíteni, hogy a megfogalmazott vélemények hangneme minden esetben kulturált legyen. Ezt nemcsak a BKK Facebook-oldalán megfogalmazott moderálási alapelvekhez igazodva tartjuk fontosnak, hanem a MOL Bubi projekt elindításán jelenleg is dolgozó több száz szakember munkájának védelme érdekében is. 

A szerződésben foglaltak megsértésekor vagy nem teljesülésével mindkét félnek lehetősége van azt felmondani, adott esetben azonnali hatállyal is. Hangsúlyozzuk, hogy nem ez a cél. Ilyen esetre eddig nem is volt példa, és reményeink szerint a MOL Bubi nyilvános tesztidőszakának hátralévő részében sem fordul elő.  A nyilvános próbaüzem elindulása óta gyűlnek a tapasztalatok, hiszen a közbringarendszer tesztelői folyamatosan osztják meg észrevételeiket a BKK-val.

Kérjük, hogy ezekkel az információkkal egészítsék ki a megjelent bejegyzést. 

Köszönettel: 

Budapesti Közlekedési Központ
Sajtókommunikációs Iroda

Szólj hozzá!
Címkék: BKK Bubi

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr996539249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása