Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy
bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és
egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

Önkénteseket keresünk a Járókelő budapesti csapatába

Önkénteseket keresünk a Járókelő budapesti csapatába

2019. május 20. - lukacs.mate

Ha törődsz a környezeteddel, és a szabadidődben szeretnél hozzájárulni, hogy a lakhelyed jobbá, élhetőbbé, szebbé váljon, akkor ne is keresgélj tovább. Kattints ide!

csapatfoto_1.jpg

Mi a Járókelőnél azon dolgozunk, hogy oldalunk használatával a városlakók jelezhessék az olyan közterületi problémákat mint kátyúk, hiányzó BKK-automaták, járdára dobott karácsonyfák, összefirkált utasvárók stb.

A közterületi problémákról szóló jelzéseket csapatunk kiközvetíti az illetékes önkormányzatnak vagy szolgáltató cégnek, majd az ügy alakulása nyilvánosan nyomonkövethető az oldalon.

Ebben nyújtanak nekünk nagy segítséget a Járókelő.hu ügykezelő önkéntesei, akik nem mindennapi tudásuknak és gyakorlatuknak köszönhetően segítenek eljuttatni a közterületi problémákról szóló jelzéseket a megfelelő illetékeseknek, és kezelik a tőlük érkező válaszleveleket.

Jelenleg budapesti csapatunkba keresünk lelkes új tagokat, így ha a fővárosban élsz vagy korábban éltél és ismerős vagy a helyi ügyekben, akkor várunk csapatunkba! 

23485.png

Mit jelent az ügykezelő önkéntesség?

Heti egy vállalt napon 3 óra, otthonról, saját számítógépről végezhető önkéntes munka: a Járókelő.hu oldalra beérkező bejelentések átnézése és "kipostázása" a Járókelő.hu adminfelületén keresztül. Ebben segítséget nyújtunk egy bevezető képzés, online tudástárunk, valamint levelező listák, Facebook-csoportok révén.

Budapesti tagjaink részére havi találkozókat szervezünk, melyeken negyedévente legalább egyszer kötelező a részvétel.

Évente egyszer tagjaink csapatépítő hétvégén vesznek részt, amire téged is szeretettel várunk, ha csatlakozol.

Ha tetszik, a jelentkezéshez töltsd ki az alábbi kérdőívet!

A jelentkezési határidő 2019. június 7., mi pedig június 10-ig mindenképp visszajelzünk neked.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr4714830384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása