Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy
bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és
egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

Önkéntes tesztelőt keres a Járókelő csapata

Önkéntes tesztelőt keres a Járókelő csapata

2024. július 04. - Járókelők

Szívesen kutatsz hibák után egy weblap fejlesztői környezetében? Volna időd, kedved segíteni abban, hogy a Járókelő.hu használata minél zökkenőmentesebb legyen, és így a felhasználóink elégedettségét növeljük? Emelett a városod, a környezeted állapotával is törődsz, és szeretnél hozzájárulni, hogy a településeink tisztábbak, rendezettebbek és biztonságosabbak legyenek? Akkor csatlakozz önkéntesként a Járókelő.hu IT csapatához, és segíts a Járókelő weboldalának fejlesztésében! 

scott-graham-5fnmwej4taa-unsplash.jpgFotó: Scott Graham, Unsplash

A Járókelő Közhasznú Egyesületnél 2012 óta dolgozunk azon, hogy a Járókelő.hu weboldalán keresztül segítsük a városlakók, az illetékes önkormányzatok és közműszolgáltatók közötti kommunikációt, hogy az állampolgárok jelezhessék az olyan zavaró közterületi problémákat, mint a kátyúk, ürítetlen szemetesek, járdára dobott karácsonyfák, összefirkált utasvárók vagy elhagyott autók, és ezzel elősegítsék a mielőbbi megoldásukat.

Kiket keresünk?

Manuális és automata teszteléshez keresünk önkénteseket, akik otthoni munkakörnyezetben, saját eszköz használatával, online felületeken, heti maximum 2-3 óra időtartamban dolgoznak a Járókelő fejlesztő csapatával  együttműködve az éppen aktuális fejlesztési feladatok vagy hibák megoldásán és tesztelésén. 

 Mit várunk tőled?

  • Bírod a monotonitást.
  • Van türelmed a manuális nyomkodáshoz, teszteléshez vagy rendelkezel automata tesztelői tudással és a PHP-től sem rettensz meg.
  • Tudsz mások számára is megismételhető és érthető hibabejelentéseket írni képek és képernyőmentések használatával.
  • Előnyt jelent, ha láttál már szoftvert tesztelés során.

 Plusz pont, ha…

  • Szeretnél azért tenni, hogy a városaink élhetőbbek és rendezettebbek legyenek.
  • Szeretsz társadalmilag hasznos kezdeményezésekben részt venni.

 Mit ajánlunk cserébe?

  • Egy sokszínű, lelkes, környezettudatos csapathoz, a Járókelő.hu kb. 100 főt számláló közösségéhez csatlakozhatsz.
  • Egy sokak által használt, éles rendszer fejlesztésében és tesztelésében vehetsz részt, és tapasztalt fejlesztőkkel dolgozhatsz együtt.
  • Betekintést kaphatsz azon városok működésébe, ahol a Járókelő.hu működik.
  • A Járókelő összes önkéntesének havi rendszerességgel különböző programokat szervezünk (pl. a várost üzemeltető vállalatoknál üzemlátogatás; ismerkedés a főváros életét formáló szakemberekkel; filmklub; kirándulás; piknik stb.). Ezeken a részvétel nem kötelező, de jó lehetőség megismerkedni és együtt lenni a csapat többi tagjával.

 Ha tetszik a lehetőség, és csatlakoznál a csapatunkhoz, akkor küldj nekünk önéletrajzot és motivációs levelet az onkentes@jarokelo.hu címre Tesztelő önkéntes jeligével!

A jelentkezési határidő 2024. július 31.

Várunk téged is a Járókelő.hu csapatába!

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr8218440605
süti beállítások módosítása