Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy
bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és
egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

Járókelő Megoldókulcs: Enyhül a Citadellán a parkolási káosz

Járókelő Megoldókulcs: Enyhül a Citadellán a parkolási káosz

2018. június 25. - lukacs.mate

A Budapest Közút az I. és XI. kerületi önkormányzatokkal együttműködve módosítja a Szirtes út forgalmi rendjét, hogy a Citadellára érkező buszok megnövekedett parkolási igényeit jobban ki tudja szolgálni.

107039-5add8586a7959.jpg

Nézd meg a bejelentést itt

Önkénteseket keresünk a Járókelőnél!
Jobbá, szebbé, élhetőbbé tennéd lakóhelyed? Budapesten, Debrecenben, Székesfehérváron élsz vagy éltél korábban és viszonylag jól ismered valamelyik várost?
Akkor jelentkezz önkéntes csapatunkba, hogy együtt tegyünk környezetünkért és egymásért!

Dugók blokkolják a villamos- és buszközlekedést

A Szilágyi Erzsébet fasor - Kútvölgyi út kereszteződésében rendszeresen akadályozza a csúcsforgalomban feltorlódott kocsisor a villamosközlekedést. A Budapest Közút válaszában ezt elismeri, és hozzáteszi, hogy nem csak a villamos az egyetlen közösségi közlekedési eszköz, ami nem tud haladni, ugyanis a buszsávot is rendszeresen szabálytalanul használják az egérutat kereső autósok.

Emberibb körülményeket a jegykezelőknek!

A BKK nem becsüli meg a munkavállalóit és nem biztosít számukra megfelelő személyzeti tartózkodókat a négyes metró területén, így kénytelen-kelletlen minden jegykezelő a bejáratok melletti utcabútorkon és/vagy a földön tartja a személyes tárgyait.

Van mit fejleszteni a hulladékudvarokon

Gajdov Géza nehezményezi, hogy az FKF Zrt. kezelésében lévő  hulladékudvarok nyitvatartása nagyjából megegyezik a munkaidővel és csak ritkán ér oda zárás előtt. Állítása szerint vannak olyan hulladékfajták, mint például a lejárt gyógyszerek vagy a hungarocell, amit már nem vesznek át a korábbi gyakorlattal ellentétben.

tamogasd_1.png

III. kerület: 2015 novembere óta folyamatosan jönnek a bejelentések Aquincum vasútállomás összegraffitizett falairól, bejelentőnk szerint már nincs üres falfelület.

A Nánási út teljes hosszán lekopott a kerékpáros piktogram.

IV. kerület: Elképzelhető, hogy az évtizedekkel ezelőtti metróépítésről maradt itt ez a betongerenda a Csányi László utcában?

XI. kerület: Ahol a Sáfrány utcai régi járdának nem volt szegélye, oda az új építésekor sem jutott. A végeredmény döbbenetes.

Egy év sem kellett hozzá, hogy szétessen a Köbölkút utca új járdája.

Ne lépj rá! - mondja a szigszalaggal rögzített kartonlap az Újbuda-központ metróállomás peronján.

XIII. kerület: Az évek óta nem működő, szeméttel teli Turóc utcai szökőkutat idén pár talicska földdel betemette az önkormányzat.

A 2017-es vizes világbajnokságra átadtak egy új nyilvános WC-t a Carl Lutz sétányon, ami az FCSM elmondása szerint csak a verseny alatti két hétben volt nyitva a födém folyamatos beázása miatt.

A Moszkva sétány mára mocskos és elhanyagolt, csikkek tömege a pihenőpadok körül, szemét mindenhol, az egészet felveri a gaz.

XIV. kerület: Bejelentőnk szerint fulladoznak a Mogyoródi úti fák a kikötözéstől, az önkormányzat válasza szerint szükség van a kikötésre. Erre cáfol rá felhasználónk a sokkoló fotóval.

XIX. kerület: Néhol partvissal, a kispesti Dobó Katica utcában pedig faággal jelzik a beszakadt úttestet.

Szabolcs arra kéri a MÁV vezetőségét, hogy a jegyek árát tükröző színvonalú feltételeket biztosítson az utazás teljes időtartama, így a várakozás alatt is a KÖKI-n.

Készítette a Járókelő Megoldókulcs csapat
Bardócz Csaba, Fónai Kende, Haris Gergely, Horváth Eszter, K. Edina, Le Marietta, Lukács Máté, Sági Kata, S-N Szabolcs

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr9614064711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása