Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy
bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és
egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

Önkénteskedni szeretnél? Várunk budapesti csapatunkba!

Önkénteskedni szeretnél? Várunk budapesti csapatunkba!

2019. december 15. - lukacs.mate

Törődsz a környezeteddel és szeretnél hozzájárulni, hogy a lakhelyed tisztább, rendezettebb, biztonságosabb és szebb legyen? Akkor csatlakozz a Járókelő csapatához! A részletekért kattints ide és olvasd el, hogy miről is van szó!

dsc_0258.jpg

A Járókelőnél azon dolgozunk, hogy összekössük a városlakókat az illetékes önkormányzatokkal és közműszolgáltatókkal, hogy jelezhessék az olyan zavaró közterületi problémákat, mint a kátyúk, ürítetlen szemetesek, járdára dobott karácsonyfák, összefirkált utasvárók vagy elhagyott autók.

Ebben a tevékenységben nyújtanak nekünk nagy segítséget a Járókelő.hu ügykezelő önkéntesei, akik nem mindennapi tudásuknak és gyakorlatuknak köszönhetően segítenek eljuttatni a közterületi problémákról szóló jelzéseket a megfelelő illetékeseknek, és kezelik a tőlük érkező válaszleveleket.

Budapesti csapatunkba folyamatosan keresünk új tagokat, így ha a fővárosban élsz vagy korábban éltél és ismerős vagy a helyi ügyekben, akkor várunk csapatunkba! 

Mit jelent az ügykezelő önkéntesség?

Heti egy vállalt napon 3 óra, otthonról, saját számítógépről végezhető önkéntes tevékenység:

  • a Járókelő.hu oldalra érkező bejelentések átnézése és kiküldése a címzetteknek,
  • az illetékesektől jövő válaszlevelek alapján az ügyek lezárása,
  • és a felhasználók kommentjeinek moderálása a Járókelő adminfelületén keresztül.

Mielőtt hozzákezdenél ehhez, egy bevezető képzés keretében átadjuk az ügykezeléshez szükséges ismereteket (online tudásanyag), valamint levelező listák és Facebook-csoportok révén folyamatosan kapcsolatban állunk veled, hogy minden segítség a rendelkezésedre álljon.

Budapesti önkénteseinknek havonta személyes találkozókat szervezünk, melyeken negyedévente legalább egyszer kötelező a részvétel. Évente egyszer tagjaink csapatépítő hétvégén vesznek részt, amire téged is szeretettel várunk, ha csatlakozol.

Ha tetszik a lehetőség és önkéntesként csatlakoznál a csapatunkhoz, akkor töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot, mi pedig hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr1115349336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása