Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy
bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és
egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

Ismerd meg a Járókelő futócsapatát!

Ismerd meg a Járókelő futócsapatát!

2019. július 30. - jarokelo kata

Lassan azt mondhatnánk: nincs valamirevaló civil szervezet futócsapat nélkül. A mozgás a városban is fontos és jó dolog. És ha egy jó ügy érdekében fut egy közösség, az még jobb. Nyilván elfogultak vagyunk, de nekünk a Járókelő futócsapata a legkedvesebb. Ismerd meg őket! 

53761908_10215524048508495_4696813279551422464_o.jpgbalról jobbra: Szabi, Balázs, Kriszta, Flavián és Gábor

A Járókelő nem csak egy oldal, hanem a városukról gondoskodó emberek közössége. Ez nem pusztán marketing szöveg nálunk, hanem a valóság. Nem elég, hogy a Járókelő ügykezelő önkéntesei között akad olyan, aki a kezdetektől (tehát évek óta) foglalkozik a beérkező panaszok megoldásával, időről-időre akad ezenkívül is olyan ügy, amivel kapcsolatban mindenki kapható egy kis akcióra. Legyen szó akár gerillaültetésről, akár egy születésnapi buli szervezéséről

Szabi, az ötletgazda

A Járókelő futócsapatát a „Járókelő futóművek”-et Somodi-Nagy Szabolcs indította el még tavaly ősszel. 

Az egész járókelős futóművek ötlete akkor pattant ki a fejemből, amikor 2018 őszén neveztem a májusi tihanyi félmaratonra. Így bár ez volt az utolsó verseny az évben, ahol a Járókelőt képviselve bújtam futócipőbe, mégis ez volt az egész ötlet elindítója.
 
Szabi az egyik legaktívabb tagja a futócsapatnak, folyamatosan versenyekre jár, sokszor a Járókelő színeiben. Öt másik járókelőssel végül hat fősre bővült a csapat. Álljon itt a nevük, büszkeségeink rovat gyanánt is egyúttal:
  • Füleki Flavián
  • Fülöp Balázs
  • Góbi Gábor
  • Horváth Eszter
  • Szalai Krisztina
Futónagykövetek.
A futóművek tagjai évente 3 versenyen futnak a Járókelő zöld színében. A póló hátoldalán a Járókelő szlogenjét olvashatják a nézők: Ha megosztod, megoldod. 

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr1814968966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása