Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy
bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és
egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

Nézegess lerúgott, összehugyozott telefonfülkéket!

Nézegess lerúgott, összehugyozott telefonfülkéket!

2018. augusztus 28. - Somodi Dániel

Régen ők voltak ott nekünk, ha valami sürgős közlendőnk akadt útközben, az okostelefonok korában viszont többnyire pofozózsáknak vagy nyilvános vécének használjuk a megmaradt telefonfülkéket. 

Az Index cikke szerint öt-nyolc évente újítanak fel egy-egy telefonállomást, és az éves fülkebevétel 15 százalékát fordítják helyreállításra. 

Ez sajnos nem akadályozza meg, hogy a fülkék súlyosan lerúgott állapotba kerüljenek. Az idén érkezett bejelentésekből válogattunk a Jarokelo.hu-ról.

Problémás telefonfülkék Budapesten. Nézd meg, hol és hogyan oldódnak meg a telefonfülkékkel kapcsolatos bejelentések a Járókelőn.

ke_pernyo_foto_2018-10-08_15_05_55.png

Próbáld ki a Járókelő új, részletes térképes keresőjét. A térképes keresőnket az Innomax-díj támogatása révén készítettük el. 

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr4114206719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Syllabux 2018.08.29. 06:02:54

Nézegetés és fotózás helyett érdemes felvenni a kapcsolatot a Telekommal. Mustos Róbertet keressétek. Kicsit bonyolultnak tűnik az elején, mert az ország összes telefonfülkéjének a takarítását Debrecenből intézik, de tényleg hatékonyak. Gyorsan kijönnek, és ha túl sok szemetet halmoznak fel a fülkében a hajléktalanok, küldenek kocsit és elszállítják - csak ezt külön kell kérni.
Mi is fotózással, cikkírással kezdtük, de az semmit se ért. Az viszont működik, hogy az ember jelzi nekik a problémát. Persze kell némi lakossági aktivitás, mert a Telekom magától nem mozdul, de ha legalább emailben megvan a személyes kapcsolat, onnantól olajozottan mennek a dolgok.

jarokelomarietta 2018.08.30. 00:16:30

Szia! Ha megnézed a www.jarokelo.hu oldalt, pont ezt csináljuk. :)
süti beállítások módosítása