Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy
bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és
egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

Önkénteseket keresünk a Járókelőnél!

Önkénteseket keresünk a Járókelőnél!

2018. június 18. - lukacs.mate

Kattints, ha törődsz a környezeteddel, és azon gondolkodsz, hogy hogyan tudod azt jobbá, élhetőbbé tenni és mindezért szívesen is tennél a szabadidődben.

jk_csapat.jpg

Mi azon dolgozunk, hogy a Járókelő.hu oldalunkon keresztül városlakók jelezhessék az olyan közterületi problémákat mint kátyúk, letört szemetesek, lekopott zebrák, gondozatlan parkok stb.

A közterületi problémákról szóló jelzéseket csapatunk kiközvetíti az illetékes önkormányzatnak vagy szolgáltató cégnek, majd az ügy alakulása nyilvánosan nyomonkövethető az oldalon.

Ebben nyújtanak nekünk nagy segítséget a Járókelő ügykezelő önkéntesei, akik nem mindennapi tudásuknak és gyakorlatuknak köszönhetően segítenek eljuttatni a közterületi problémákról szóló jelzéseket a megfelelő illetékeseknek, és kezelik a tőlük érkező válaszleveleket.

Jelenleg budapesti, debreceni és székesfehérvári csapatunkba keresünk új tagokat, így ha a felsorolt településeken élsz vagy korábban éltél és ismerős vagy a helyi ügyekben, akkor várunk csapatunkba!

32769722_1429586297142380_2081390449276223488_o.png

Olvasd el Horváth Eszterrel, a Járókelő önkéntesével készült interjút itt

Mit jelent az ügykezelő önkéntesség?

Heti egy vállalt napon 2 óra, otthonról végezhető önkéntes munka: a Járókelő.hu oldalra beérkező bejelentések átnézése és kiközvetítése a Járókelő.hu adminfelületén keresztül. Ebben folyamatos segítséget nyújtunk egy online tudástár és levelező listák, Facebook-csoportok révén.

Budapesti csapatunk részére havi találkozókat szervezünk, ahol kötetlen szakmai és személyes beszélgetés zajlik köztünk a Járókelőt, a várost és a minket illető kérdésekben.

Évente egyszer tagjaink csapatépítő hétvégén vesznek részt, amire téged is szeretettel várunk, ha csatlakozol.

A jelentkezéshez töltsd ki az alábbi kérdőívet:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr10014033128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása