Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy
bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és
egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

Oda is kell egy zebra!

Oda is kell egy zebra!

2015. április 30. - Járókelők

"Egy átlagos állampolgárnak még akkor sem, ha tudja, hová kell fordulnia, még akkor sem kötelessége hivatalról hivatalra végigjárni ezeket a lépcsőket"

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr17417924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maja Fenyő 2015.04.30. 18:04:40

Miskolcon lakom aTopiczer János. utcában nincsen csapadék elvezetés 100 éve, áznak a házak, továbbá nincsen civilizált járd.Hétvégén és a hosszú hétvégén nem közlekedik a kettes villamos járat. Az itt lakók érvényes bérlettel a legközelebbi villamos megállóban sétálnak, és cipekednek haza a piacról.Este már elég veszélyes a sétálgatni a sötétben. A szolgáltató azzal érvel vegyük igénybe a busz járatott melyre 25-30 percet kell várni, a menet idő egyetlen perc a végállomásig. senki nem vár ilyen sok időt a buszra, marad a gyaloglás. A csapadék elvezetést nem végzik el pedig most kapott a város UNIÓs pénzt ere is, de csak rézben az utcák feléig a szennyvizet építették ki. A városnak ezen részén. Városnak ezen része 100 éves nem volt elég a 100 év, hogy civilizált körülmények legyenek ezen a részen is.
Előre meg köszönöm intézkedésüket.
süti beállítások módosítása