Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy
bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és
egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

Szolgálati közlemény: átköltöztünk a BIG FISH szerverére

Szolgálati közlemény: átköltöztünk a BIG FISH szerverére

2013. szeptember 12. - Járókelők

HB2_1465r2.jpgEzúton köszönjük a BIG FISH-nek, hogy ingyen tárhelyet ajánlottak fel a jarokelo.hu működtetéséhez és a múlt hónapban már át is költöztették magukhoz az oldalt. Az adományról Barcsay Erik, a BIG FISH ügyvezető igazgatója elmondta, hogy általában szimpatizál azokkal a kezdeményezésekkel, amelyeknél az emberek tesznek valamit a környezetükért.

- Tetszik, hogy van egy felület, ahol bárki bejelentheti a környezetében előforduló anomáliákat. Az pedig szuper, hogy működik is a dolog, azaz - ahogy látom - az esetek többségében megoldják az ügyeket a felelős szervek – közölte Barcsay Erik.


A BIG FISH egy e-shopok létrehozásával foglalkozó magyar cég. Az irodájuk a Nyugati téren van. - A BIG FISH-nél kifejezetten támogatjuk a kerékpárral való közlekedést, van zárható tárolónk és zuhanyzónk, én is gyakran kerékpárral megyek dolgozni – válaszolta a cég ügyvezetője arra, hogy milyen ügyek miatt tartja fontosnak a jarokelo.hu működését.



A jarokelo.hu támogatója a BIG FISH.

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr545508445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása