Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy
bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és
egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

Önkéntes koordinátori vagy koordinátori tapasztalattal rendelkező munkatársat keres a Járókelő.hu

Önkéntes koordinátori vagy koordinátori tapasztalattal rendelkező munkatársat keres a Járókelő.hu

2022. december 19. - lukacs.mate

A Járókelő Közhasznú Egyesületnél 2012 óta dolgozunk azon, hogy segítsük a városlakók, az illetékes önkormányzatok és közműszolgáltatók közötti kommunikációt, hogy az állampolgárok jelezhessék az olyan zavaró közterületi problémákat, mint a kátyúk, ürítetlen szemetesek, járdára dobott karácsonyfák, összefirkált utasvárók vagy elhagyott autók, és ezzel elősegítsék a mielőbbi megoldásukat.

csapat_1.jpg

Ebben a tevékenységben nyújtanak nagy segítséget a Járókelő.hu ügykezelő önkéntesei, akik nem mindennapi tudásuknak és gyakorlatuknak köszönhetően segítenek eljuttatni a közterületi problémákról szóló jelzéseket a megfelelő illetékeseknek, és kezelik a tőlük érkező válaszleveleket.

Budapesti és később országos ügykezelő csapatunk koordinálására keressük azt a leendő munkatársunkat, aki havi minimum 20 órában tartaná a kapcsolatot az önkéntesekkel és az illetékes szervekkel, válaszolna a felmerülő kérdéseikre, és segítené őket a mindennapokban.

 

Mit jelent az önkéntes koordináció?

A tevékenység elsősorban otthoni munkakörnyezetben és online felületeken zajlik, de lehetőséged van a munkavállalói stábbal együtt dolgozni a Valyo Bázison, a XI. kerületi Kosztolányi Dezső téren. 

  • A heti kb. 5 órányi feladatot mindenképpen 2-3 napra kell szétosztanod, de ezen túlmenően a magad ritmusában dolgozhatsz.
  • A bejelentőfelületünket működtető önkénteseink munkájának koordinálása, támogatása, a felmerülő kérdések és problémák megoldásának segítése.
  • Operatív jellegű kapcsolattartás az illetékes önkormányzatok és közszolgáltatók munkatársaival, képviselőivel.
  • Az ügykezelést segítő tudásanyag fejlesztése az egyesület koordinátorával együttműködésben, és a tevékenység minőségének biztosítása.

 

Mit várunk tőled?

  • Van tapasztalatod koordinációban vagy önkéntes koordinációban,
  • proaktív vagy, és képes vagy önálló munkavégzésre,
  • kiválóan kommunikálsz másokkal,
  • magabiztosan kezeled a számítógéped és a telefonod,
  • szeretsz ügyeket kibogozni, megfejteni,
  • szeretnél azért tenni, hogy a városaink élhetőbbek és rendezettebbek legyenek.

 

Előny, ha:Ismered a Google platform szolgáltatásait,

  • van tapasztalatod a szervezeti kommunikációt és projektmenedzsmentet segítő alkalmazások használatában (pl. Slack, Asana),
  • érdekel az élhető városok koncepciója, a környezetbarát közlekedés és a fenntarthatóság,
  • beszélsz angolul.

 

Mit ajánlunk cserébe?Hosszútávú munkalehetőséget.

  • A munkavégzésedhez szükséges, a Járókelő hibabejelentő felületét és Budapest működését bemutató oktatást nyújtunk neked.
  • Tagjainknak online vagy személyes találkozókat szervezünk, ahol különböző eseményeken keresztül te is megismerkedhetsz a csapattal, önkénteseinkkel vagy akár a város életét formáló illetékesek munkatársaival. Évente egyszer országos találkozón is részt vehetsz, és a karácsonyt is együtt ünnepeljük.
  • Egy aktív és tettrekész csapat részese lehetsz.

 

Ha tetszik a lehetőség, és csatlakoznál hozzánk munkavállalóként, akkor írj nekünk egy levelet az info@jarokelo.hu címre, a tárgyba kérjük, írd bele: Önkéntes koordinátor. Kérünk, csatolj leveledhez egy önéletrajzot és egy motivációs levelet, mi pedig hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Jelentkezési határidő 2022. január 8.

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr9418002172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása