Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy
bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és
egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

Jól ismered a 17. vagy a 12. kerületet? Rád van szükségünk!

Jól ismered a 17. vagy a 12. kerületet? Rád van szükségünk!

2019. október 23. - lukacs.mate

Törődsz a környezeteddel és szeretnél hozzájárulni ahhoz, hogy a lakhelyed rendezettebb, biztonságosabb és szebb legyen? Akkor csatlakozz a Járókelő csapatához! A részletekért kattints ide és olvasd el, hogy miről is van szó, hiszen ezúttal nem egyszerűen ügykezelő önkénteseket keresünk, hanem egy igazi terepmunkást. Olvass tovább és tudd meg, mi az a Járókelő „mustrátor”. 

dsc_0052.jpg

A Járókelőnél azon dolgozunk, hogy összekössük a városlakókat az illetékes önkormányzatokkal és közműszolgáltatókkal annak érdekében, hogy jelezhessék az olyan zavaró közterületi problémákat mint a kátyúk, ürítetlen szemetesek, járdára dobott karácsonyfák, összefirkált utasvárók vagy elhagyott autók.

A beérkező közterületi problémákról szóló bejelentéseket továbbítjuk a megfelelő illetékesek felé, majd publikáljuk őket, hogy nyilvánosan nyomon követhetők legyen az oldalon.

Vannak azonban olyan esetek, amikor az önkormányzatok vagy közműcégek kapacitása nem teszi lehetővé, hogy visszajelezést küldjenek nekünk egy-egy megoldásra váró, vagy megoldott bejelentéssel kapcsolatban. A Járókelő ügykezelőinek, felhasználóinak és az érintett illetékesek segítésének érdekében életre hívtuk a Járókelő mustrátor pozíciót, amire a te jelentkezésed is várjuk! (Némi érdekesség, a mustrálni szó jelentése: bírálva, fölbecsülve szemügyre vesz, megszemlél egy személyt, csoportot, dolgot) 

A csapathoz csatlakozva, ebben a különleges pozícióban a már kiküldött ügyek gondozása lenne a feladatod, egy általad jól ismert és gyakran látogatott kerületben vagy városrészben.

ke_pernyo_foto_2019-10-21_16_02_37.png

Mit is jelent pontosan ez az önkéntes pozíció?

A városjáráshoz kapott lista és térkép alapján a lakó- vagy munkakörnyezetedben lévő megadott helyszínekre kellene elmenned és ellenőrizned, hogy a válaszra- és megoldásra váró bejelentések megoldódtak-e vagy sem, majd ezt jelezni a Járókelő oldalán az adott bejelentés mellett egy fotóval ellátott hozzászólásban.

Minden egyes visszajelzést 1 ponttal jutalmazunk, az így gyűjtögetett pontokat pedig ajándékokra válthatod majd be.

Első körben az alábbi két kerületbe keresünk önkénteseket:

  • XII. kerület
  • XVII. kerület

Ha tetszik a lehetőség és csatlakoznál a csapatunkhoz, akkor töltsd ki az alábbi űrlapot, mi pedig felvesszük veled a kapcsolatot, hogy személyesen is megismerkedjünk egymással. Ha szeretnél nekünk segíteni, de nincs hetente több órád az ügykezelésre, vagy egyszerűen csak mozgalmasabb feladatkörre vágysz a Járókelő háza táján, akkor itt a helyed! Várunk!

 A jelentkezési határidő: 2019. november 1.

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr2115245110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása