Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy
bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és
egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

Ilyen is van: szuper WC a Városligetben

Ilyen is van: szuper WC a Városligetben

2019. szeptember 09. - jarokelomarietta

A Járókelőre olyan ügyeket tölthettek fel, amik javításra, szépítésre szorulnak. Szerencsére nem ritkán kapunk köszönőleveleket, és dicséreteket is szoktunk továbbítani az önkormányzatoknak, szolgáltatóknak. Ilyen például Krisztina levele.

 

Kedves Járókelő, nem szeretnétek egy olyan oldalt, ahol meg lehet dicsérni, ha valami szuperül működik?

Ha igen, akkor szeretnék dicshimnuszokat zengeni az új WC-ről a Városligetben (most arról nem beszélek, hogy mit gondolok a Liget lebetonozásáról), a KRESZ park és az új sportpályák között félúton.

Elképesztő.

- makulátlanul tiszta
- minden működik
- szuper jófej és kedves mindkét WC-s néni
- kutyabarát : 1. a nénik mindig tesznek ki friss vizet a kutyáknak, 2. van külön rész, ahová ki lehet őket kötni, amíg a gazdi pisil 3. az egyik WCs néninek kutyája is van, vagyis kutyabarát munkahely (külön kis sállal a nyakában, hogy a WC-hez tartozik, nincs elveszve:))
- gyerek- és családbarát: 1.: külön helyiségben van a pelenkázó, tehát a kispapák is használhatják végre, 2. a pelenkázóban is van WC, 3. van szülő-gyerek WC gyerekméretű WCcsészével meg normál méretűvel, 4. külön kijárat van a gyerekeknek, hogy ne kelljen a forgóvillával bajlódniuk.
Mindez 100 forintért.

Nem jutok szóhoz, komolyan.

Köszönjük!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr2615054570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laci_52 2019.09.09. 22:55:27

Ez klassz dolog, de inkább arról beszéljünk, hogy a Nagykörúton belül van legalább ötven nyilvános WC. Hány működik?

2019.09.10. 06:23:46

Egy ismerősöm be akart menni,de állítólag ki volt írva, hogy látássérültek használhatják. Erről vki tud vmit?

tussy 2019.09.11. 19:26:22

Nagyon klassz! Sok helyen kellene! A Gellérthegyen is rendbe hozták a WC-t mikor felújították a csúzdás játszót, de azóta se működik!

barbusbarbus 2019.09.12. 09:49:28

Tisztelt járókelő! Krisztina leveléhez szólnék hozzá pár sorban. Ezt írja "(most arról nem beszélek, hogy mit gondolok a Liget lebetonozásáról),". Ez a mondat a baloldali mainstream szokásos lózungja. Akkor lássuk csak a valóságot! Tény hogy néhány fát kivágtak ezen nincs is mit tagadni ,mert ahol építkezés zajlik ott általában szokott lenni pusztítás is.Ellenben ha csak a felvonulás téren zajló Néprajzi múzeum építését nézem már akkor is világossá válik hogy a zöld terület jelentősen nagyobb lesz ha csak ezt a területet vesszük alapul . Hogy miért? A múzeum tetejének teljes felülete parkosítva lesz ami szabadon bejárhatóvá válik.Az a rész ahol nem foglalja el a helyet az egykori parkolóból szintén parkosítva lesz ami azt jelenti hogy majd két hektárral lesz nagyobb a zöld felület csak itt. De ezzel még nem ért véget ,mert a Biodrom az egykori vidámpark területén 1,7 hektárral fogja gazdagítani a városliget zöld felületét. Akkor most mi a helyzet betonozás vagy zöldfelület növelés zajlik éppen? Felesleges károgás az ami a liget projekt elleni liberális baloldali támadásokat jellemzi. Aki rendszeres látogatója a Városligetnek látja azt a hatalmas munkát ami bizony már ráfért erre a területre . voltak olyan részei a ligetnek ahová már jóérzéssel az ember már a lábát sem tette be. Azon a részen most sportolni lehet kulturált körülmények között. A lepukkant épületek látványa sem volt már valami bizalom keltő. Sorolom Közlekedési múzeum,Olof Palme ház,Petőfi csarnok, Budapest szégyenfoltjai voltak.A felújítás után a Pecsa helyén elképesztően modern zeneház létesül. A Közlekedési múzeum vissza kapja eredeti fényét amit a második világháború utáni részleges lebombázása után veszített el. Az Olof Palme ház......nos az amit ott megvalósítottak csak a Várkert bazárhoz hasonlíthatnám. Egy végletekig lepusztult épületet élesztettek fel Csipkerózsika álmából.Apropó Várkert bazár ....ott is ugyan így károgott a balos média és mi lett a vége? Mára Budapest szégyenfoltjából egyik legszebb ékköve lett. Károgjatok csak tovább kedves megmondó emberek mi akik itt élünk éh rendszeres látogatói vagyunk a ligetnek élvezzük mindazt ami itt megvalósult és a kozeljövőben megfog valósulni.
süti beállítások módosítása