Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy
bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és
egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

Te is tehetsz azért, hogy élhetőbb legyen az utcád

Te is tehetsz azért, hogy élhetőbb legyen az utcád

2019. június 06. - jarokelomarietta

Magnetes bankszámlád révén június 24-ig támogathatod a fenntartható városfejlődést. A Magnet ügyfelei az idén több mint 45 millió forint sorsáról döntenek összesen. Válassz minket az élhető és fenntartható városokért. A Járókelő.hu oldal 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy bejelenthessék a kátyúkat, lekopott zebrákat, beültetésre váró fahelyeket és egyéb közterületi ügyeket a lakóhelyükön.

dsc_0344.JPG

Nálunk kráteres utcákról, leparkolt zöldterületről, szétvert utcai padokról küldhetsz fotókat az önkormányzatodnak. Ne nézz át rajta, kérd, hogy javítsák meg! Önkéntes csapatunk segít eligazodni a bürokráciában, oldalunkon nyomon tudod követni az ügyed megoldási folyamatát is. Háromból két ügy megoldódik a segítségünkkel.

Támogass minket 2019. június 24-ig! Jelentkezz be a magnetes fiókodba és a „Közösségi Adományozás” menüpont alatt válaszd a Járókelő közhasznú Egyesületet.

A szavazatodat telefonon is leadhatod, ehhez postán kaptál az elmúlt napokban egy levelet, ami tartalmazza a személyes azonosító kódod, ezzel tudsz ránk szavazni. Az azonosító kóddal itt is tudsz szavazni.

Támogatási célunk az egyesületünk 2019-ik évi működésének részfinanszírozása 1 millió forinttal. Ennyit szeretnénk a Magnet bank ügyfeleinek Közösségi Adományozás rendelkezéséből összegyűjteni. Tevékenységünk során a Járókelő.hu oldal üzemeltetésével, fejlesztésével és közösségünk szélesítésével segítjük a városlakók és a köztéri illetékesek kommunikációját valamint a közérdekű városi problémák hatékony megoldását. Célunk, hogy erősítsük a lakosságban a cselekvés, konstruktivitás attitűdjét, és közösséget építünk a közös cél, az élhető városok mentén. Add ránk a szavazatod!

Miért érdemes minket támogatnod?

Tudósítottunk arról, hogyan sikerült a Keleti pályaudvar rendberakása

Szülinapi tortát adtunk az egy éve zárva tartó Széll Kálmán téri ajtónak (azóta megjavították!)

Lefordítottuk és bemutattuk Budapesten a Lucy Saunders által fejlesztett „Egészséges utcák” koncepciót, ami a fenntartható városfejlesztés egyik alapdokumentuma

2018-ban több mint 11 000 ügyet dokumentáltunk és gondoztunk Budapesten, és az idén még több városlakó ügyével szeretnénk foglalkozni!

csapatfoto_1.jpg

A Járókelő csapat

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr7214881706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása