Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy
bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és
egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

Megjavították a Széll Kálmán téri Kinyithatatlan Ajtót

Megjavították a Széll Kálmán téri Kinyithatatlan Ajtót

2019. május 21. - jarokelo kata

A napokban kaptuk az infót, hogy szerelik. És csodák csodájára valóban működik. Átadása óta körülbelül ugyanannyi ideig volt üzemen kívül, mint amennyit használatban. Mostantól javulhat a statisztika.

Képeken a történelmi pillanat. Megszerelik.

Alig egy hete érkezett a hír, hogy gondos kezek ügyködnek a Széll Kálmán téri metróállomás ajtajánál. Ez az a kapu, ami rövid idő alatt feltehetően a város legismertebb közterületi problémájává vált, miután a Járókelő csapata egy márciusi napon tortával ünnepelte meg a Kinyithatatlan Ajtó születésnapját. A hiba akkor már egy éve és három hónapja fennállt. A 2016 nyarára felújított Széll Kálmán téren 2017 decembere óta volt rossz a kapu, ami mára már rendeltetésszerűen működik.

Kintről befelé.

Tavaly január óta várt már erre az utazóközönség. Akkor ugyanis érkezett konkrét ígéret az ügyben. Azt írták, a garanciális javítás időt vesz idénybe, a munkát

a BKK-val szerződött kivitelező konzorcium végzi majd el.

Bentről kifelé.

Hiába, a kivitelező malmai lassan őrölnek. A Járókelőre pedig folyamatosan érkeznek az újabb bejelentések, nem működő liftekről vagy ajtókról. Az egyik kommentelőnk arra panaszkodott, hogy a Kossuth téren már körülbelül egy hónapja be van zárva a középső ajtó. Ez a bejelentés pedig a Várfok utcai lift meghibásodásáról tudósít. Kíváncsian várjuk, mi romlik még el a 3 éve átadott Széll Kálmán téren. Hátha kiderül az is, meddig tart az átlagos javítási idő ilyen esetekben. A Kinyithatatlan Ajtó ügye jelentősen rontja a statisztikát. Reméljük, a liftre nem kell egy újabb évet várni. Addig is, az ajtón a jól ismert felirat:

Átmenetileg nem működik.

Elég lett volna átvinni a "nem működik" táblát a tér egyik végéből a másikba.

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr1414842170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása