Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy
bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és
egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

BRÉKING: új telephely épül a budapesti roncsoknak, addig is maradnak az utcán

BRÉKING: új telephely épül a budapesti roncsoknak, addig is maradnak az utcán

2019. április 09. - jarokelo kata

Egy újabb roncs autóról szóló panaszra írt hírértékű válaszlevelet a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság. A hatóság szerint 2019 második felében új telephely épül a kocsiknak, ezért addig már nem szállítanak el semmit.

185533-5c86a43139614.jpeg

Ez az autó már biztosan marad a Damjanich utcában.

A fővárost ellepő roncsok szempontjából ugyancsak fontos válaszlevélre lett figyelmes a Járókelő önkéntese. Fülöp Balázs épp ennek a rozzant Opelnek a sorsáról igyekezett közvetíteni, a panaszt beküldő névtelen bejelentő és a hatóság között, amikor a Fővárosi Önkormányzati Rendészet Igazgatóság (FÖRI) rövidre zárta a kérdést.

 

screenshot_2019-04-09_193772-5cac3f7229284_pdf.png

Íme a levél érdemi része.

Ha minden igaz, új telephely épül a gazdátlan autóknak, de addig is az elszállítással várni kell. Pontos határidőt nem írtak, pedig érdekes lenne megtudni: mikorra, milyen helyszínen és milyen költségekkel épül a roncsok temetője. Ahogyan az is megér egy misét, hogy mégis mekkora kihívást jelent pontosan a roncsautó dömping a fővárosi szerveknek. Hiszen ez a döntés mintha eleve arról tudósítana, hogy a főváros lassan alulmarad ebben a harcban. Már csak azért is, mert a telephely elkészültéig egyszerűen jegelni akarják a problémát. 

Mindig van utánpótlás. Nézegess roncsokat!

Egyelőre azt sem tudjuk, hogyan érinti majd ez a beruházás a kerületi közterület-felügyeletek munkáját, a FÖRI ugyanis főként a fővárosi kezelésű útvonalakon intézkedik.

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr3514750635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása