Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy
bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és
egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

A Járókelő követőinek kedvenc utcái

A Járókelő követőinek kedvenc utcái

2018. december 11. - Kemény Gabriella

Megkérdeztünk titeket Instagramon és Facebookon, hogy Budapest melyik utcája a legkedvesebb a számotokra. A Gül Baba és a Váci út magasan vezetett a „versenyben”, míg az amúgy egyébként ismert Ráday utca és Kazinczy utca például lemaradt a listáról. Mutatjuk az öt legnépszerűbb választ, és az utcákhoz tartozó Mapillary-felvételeket - kicsit átalakítva, Járókelő módra. 

1. Váci utca

Ki tudja, hány turistát ajándékozott már nekünk a csodaszép és híres Fashion street, ami összeköti a Vörösmarty teret a Vámház körúttal. Így vagy úgy, nekünk kicsit több növénnyel jobban tetszene. 

viragos.jpg

2. Bartók Béla út

Elképesztő kulturális központtá nőtte ki magát a „Bartók Béla boulevard” a fővárosban. Új galériák, kávézók, kultúrkucsmák és rengeteg izgalmas gasztroélmény leselkedik ránk errefelé. 


bartokbela.jpg

3. Gül Baba utcája és környéke

Mágikus, középkorból maradt városrész, ami még a felújítás ellenére (vagy azzal együtt is) csodálatos maradt.

gulbaba.jpg 

4. Stefánia

A Stefánia utat is többen mondtátok, a napfény és a fák miatt, szeretitek, ahogy a Ligetbe vezet titeket. Ez egy kevésbé napfényes pillanatban készült felvétel, de ha már szürke, legyen nagyon-nagyon szürke.

stefania.jpg


5. Andrássy út

És végül, de nem utolsó sorban az Andrássy út: a Sugar-út, ami karácsony környékén egy világító varázsbirodalommá változik, de az ehhez kapcsolódó fényszennyezés-problémát majd következő héten mutatjuk be nektek.

candyland.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr814401936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása