Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy
bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és
egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

Járókelő Megoldókulcs: Ismét használhatatlan az EuroVelo 6 egy szakasza

Járókelő Megoldókulcs: Ismét használhatatlan az EuroVelo 6 egy szakasza

2018. június 08. - lukacs.mate

A budai felső rakparton vezetett gyalogos- és kerékpársávot mindenféle figyelemfelhívás és terelőútvonal kijelölése nélkül felbontották. Az ügy érdekessége, hogy az EuroVelo 6 is itt halad.

116456-5b1452f1dd0ed.jpgFotó: Sobieski János

Ismét használhatatlan az EuroVelo 6 egy szakasza
A budai felső rakparton vezetett gyalogos- és kerékpársávot mindenféle figyelemfelhívás és terelőútvonal kijelölése nélkül felbontották. Az ügy érdekessége, hogy az EuroVelo 6 is itt halad.

Graffitis az egész Árpád híd
Ha az Árpád híd fém szerkezetének tisztítása, festése, graffitimentesítése nem az FKF Zrt. illetékessége, akkor vajon mit tisztítottak le 500 négyzetméteren, amit ki is emeltek első válaszlevelükben?

Fűnyírás után söpörni is kellene
Általános probléma, hogy a FŐKERT kezelésében lévő zöldterületek nyírása után a környező járdák és kerékpárutak söprése, takarítása elmarad. Amellett, hogy a munkavégzés minőségéről képet kapunk, felveti azt a kérdést is, hogy miért nincs a szakembereknél söprű?

Új utat a jobb közlekedésért!
Mi lenne ha a X. és XVI. kerületet még egy úttal összekötnénk? Bejelentőnk erre tett javaslatot az illetékesek felé, mellyel szerinte a Veres Péter úton közlekedők mindennapja válhatna könnyebbé.

tamogasd_1.png 

VIII. kerület: A Fiumei út - Magdolna utca kereszteződésében megsüllyedt és kikopott a sínek közti aszfalt, melyek kerékpárral és autóval is egyaránt balesetveszélyesek.

IX. kerület: A Nehru parthoz mind a két irányból kerékpárút vezet, de a parkban nincs egyértelmű jelzés, hogy ott hol kéne tekerni.

Kivágta a Budapest Közút a Rákóczi hídra vezető lépcsőt eltorlaszoló bálványfát.

A Közvágóhíd villamos végállomáson a kerékpárosok a járdán közlekednek, mely a bejelentés alapján ön- és közveszélyes helyzeteket teremt.

Halász Áron hozzászólása nyomán végre felfestette a Budapest Közút a Rákóczi híd támfalának megtámasztása miatt lezárt kerékpárút terelését.

XIV. kerület: Bejelentőnk szerint mindent felver a gaz Hungária körút környékén.

XVI. kerület: Használhatatlan a Veres Péter úti buszsáv a hatalmas kátyúktól. Videó a képek között.

XVII. kerület: Csak idő kérdése, hogy a Bél Mátyás utca burkolata a korábbi csőtörés helyén mikor fog beszakadni.

XIX. kerület: Figyelemfelhívásunknak köszönhetően megoldódni látszik a XIX. kerületi Vak Bottyán utca metrópótlás miatt kialakult kátyús állapota körüli jogi vita a kispesti önkormányzat és a Budapest Közút között.

XXI. kerület: Nagy Gábor Pál szerint állandó dugók vannak a II. Rákóczi Ferenc úton az M0 irányába. Több gépkocsi használja, mint eddig vagy rossz a forgalomszervezés?

Készítette a Járókelő Megoldókulcs csapat
Bardócz Csaba, Fónai Kende, Haris Gergely, Horváth Eszter, K. Edina, Le Marietta, Lukács Máté, Sági Kata, S-N Szabolcs

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr8014027266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2018.06.08. 19:08:17

kikerüli oszt kéééééész

Le a spammerekkel · http://ketkerekenoutival.blog.hu/ 2018.07.28. 14:45:25

Csepelen a Rákóczi út emlékeim szerint nagyon keskeny... a forgalom meg egyre nagyobb rajta...
süti beállítások módosítása