Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő oldal 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

Na mi lesz a Haller utcai szemét sorsa?

Na mi lesz a Haller utcai szemét sorsa?

2016. május 11. - Járókelők

Újabb senkiföldje Budapesten, ezúttal a Haller utcai BKK-kikötőnél lévő lezárt aluljárónak nincsen gazdája. A szemét csak gyűlik a lépcsők aljában. Mutatjuk a megkeresett szervezetek válaszait!

szemet_6.jpg

Fotó: Tasnádi Márton

Budapest Közút, 2016. április 26.: 

Társaságunk tevékenységei között aluljáró takarítás nem szerepel, tehát jelen megkeresés kapcsán illetékesség részünkről semmilyen tekintetben sem áll fenn.

FKF, 2016. április 29.:

[A] közforgalomból kivett műtárgy gondozása, tisztán tartása nem Társaságunk feladata.

IX. kerületi városüzemeltetési iroda, 2016. május 5.:

Tájékoztatom, hogy a bejelentésben szereplő Bp. IX. ker. Haller utca BKK kikötőnél lévő szennyezett aluljáró lépcső a (38017/10) hrsz-ú területen helyezkedik el, mely a Budapest Főváros Önkormányzat tulajdonában van. Bejelentését illetékesség hiányában intézkedés céljából a tulajdonos felé továbbítottuk.

BKK, 2016. május 6.:

Válaszunkat a vizsgálat lefolytatása után megküldjük Önöknek, addig is kérjük szíves megértésüket és türelmüket.

Főpolgármesteri Hivatal, 2016. május 7.:

[T]ovábbítottuk a Főpolgármesteri Hivatal Városigazgatóság Főosztálya részére.

Izgatottan várjuk, hogy a fővárosi területeken dolgozó cégek eljutnak-e addig, hogy rendbeteszik a területet. A fejleményeket a bejelentés oldalán olvashatjátok majd. Ha nem sikerül júniusra sem megoldani az ügyet, örömmel szervezünk szemétszedést a helyszínre.

***
263x250_plan3.png

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr948703794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tra lala 2016.05.11. 15:47:53

Ha senkinek sem a tulajdona (illetekessege) az a terulet, akkor odamehetek, kitakarithatom, majd buntetlenul epithetek ra magamnak egy kis fahazat esetleg kertet, ahol jo idoben lazulhatok? Vagy akkor masnapra egybol ott terem valaki megbirsagolni, illetve elkezdni lebontani?

siciliano 2016.05.11. 19:19:15

Jogászok országa vagyunk,szarnak bajnak nincs gazdája...