Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy
bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és
egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

Videó: Hulladékgyűjtő edények a 4-es 6-os villamos vonalán

Videó: Hulladékgyűjtő edények a 4-es 6-os villamos vonalán

2017. október 25. - Csabszeg95

Aki követi a Járókelőn a bejelentéseket, vagy utazott már villamossal a Nagykörúton annak talán nem mondunk újat, azzal, hogy a 4-es 6-os villamos megállóiban lévő hulladékgyűjtő edények nincsenek túl jó állapotban.

84946-59f03a3145cc0.jpg

Ezekkel a hulladékgyűjtőkkel kapcsolatban temérdek bejelentés érkezett már a Járókelőre, de sajnos a legtöbbnél nem született megoldás. Nem tisztázott sajnos az sem, hogy ki az edények karbantartója. A BKK nem illetékes az ügyben, az FKF csak üríteni tudja őket, javítani, karbantartani, hasonlóra cserélni nem, a BKV az egyetlen, amely állítólag folyamatosan javítja az edényeket.  

Persze, azokat az edényeket, amik eltűntek, egyik társaság sem tudja pótolni ugyanolyan edényekkel, mivel 2006-ban egyedi, a megálló arculatába illeszkedő hulladékgyűjtő edényeket telepítettek. Az FKF kb. 15 edényt pótolt ugyan műanyag edénnyel, de az nem sok, ennél jóval több hiányzik.

Végigjártuk a megállókat, hogy feltérképezzük, mi is a helyzet 11 évvel az edények kihelyezése után:

 

Sajnos tényleg nem túl jó a helyzet. A kb. 124 edényből kb. 38-nak csak az oszlopa vagy a hűlt helye van meg, kb. 15-öt műanyag edénnyel pótoltak, kb. 21 le van esve, vagy össze van nyomva és a maradék sem tökéletes persze, többségük el van forgatva és mind koszos.  

A problémáról az illetékeseket is tájékoztattuk, a bejelentést itt találjátok: jarokelo.hu/24957

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr6513067392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mihamarább 2017.10.27. 18:15:59

Ezt EMBEREK csinálják!

Napraforgó53 2017.10.27. 18:42:35

Ti tudjátok, hogy miért lett ennyire koszos, szemetes és elhanyagolt az egész belváros? És nem csak a belváros. Elképesztő. Vannak ötleteim, miért. Viszont nem tudom, hova fordulhatnék ez ügyben... Lehet, hogy pont jó helyen járok itt?

SaturnV 2017.10.27. 19:31:50

A 90-es évek végén újították fel a Szolnok- Nagykáta-Keleti vasút vonalat. Az értelmiség kitalálta,üveg (!) várótermeket kell kialakítani a peronokon. Egy hét nem telt el,az összes össze volt törve...A sok büdös gyökérnek csak betontl!!! Mindent betonból!!!!
süti beállítások módosítása