Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy
bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és
egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

Véleményezd a Járókelőt!

Véleményezd a Járókelőt!

2017. február 27. - Járókelők

A Járókelő webes felületét szeretnénk a jövőben még tovább csinosítani, ehhez várjuk a visszajelzéseket a Testbirds oldalán keresztül.

launch-768x514.jpg

Ha szeretnél visszajelzést adni nekünk a Járókelőről, regisztrálj a Testbirds.hu oldalon és végezd el a Járókelőről szóló tesztfeladatot. Fontos, hogy ha bejelentést küldesz, valós tartalmú bejelentést küldj egy városi problémáról, vagy ha nem találsz ilyet, akkor írd bele a "Teszt" szót a bejelentésedbe.

A Testbirds crowdtesting szolgáltató cég. Hiszünk benne, hogy ha a felhasználókat bevonjuk a fejlesztésbe, azzal mindenki nyer: ebben segít a crowdtesting. Segítünk ügyfeleinknek, hogy meghallják a valós felhasználók hangját. A német hátterű Testbirds hazai irodáját 2013 nyarán indítottuk el, hogy itthon is segítsünk áthidalni a fejlesztőket a végfelhasználóktól elválasztó információs-szakadékot. Nemzetközi szinten eddig több mint 100.000 tesztelő regisztrált platformunkon, itthon pedig több mint 10.000 magyar tesztelővel rendelkezünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr8412297279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása