Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy
bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és
egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

Segíts kátyúmentesíteni Magyarországot!

Segíts kátyúmentesíteni Magyarországot!

2016. január 04. - Járókelők

A Járókelő.hu csapata 2012 óta küzd a városi problémák megoldásáért. Ez persze nem csak kátyúkat, hanem letört szemeteseket, összefirkált táblákat, azaz nagyon sokféle problémát jelent. Az első másfél évben még csak Budapesten működtünk, majd 2014 nyarán csatlakozott hozzánk egy nyíregyházi önkéntes csapat is. A 2015-ös évben felpörögtek az események, először Alsónémedi, majd Szentendre és végül szegedi önkéntes csapat kezdte meg a munkát decemberben.

Mára 5 városaban összesen 4598 megoldott ügyet tudhadhatunk magunk mögött, ám hisszük, hogy Magyarország nem csak Budapest, így 2016-ban tovább szeretnénk terjeszkedni: első körben Debrecen, Dunaújváros, Kecskemét, Kaposvár és Pécs városban szeretnénk elindítani csapatainkat.

Ahogyan növekszik szervezetünk, úgy egyre inkább szükségünk van anyagi támogatásra is, ezért az Adjukössze.hu magyar adománygyűjtő oldalon elindítottuk a „Legyen kátyúmentes Magyarország" kampányunkat, ahol összesen 300 ezer forintot szeretnénk összegyűjteni, amelyet az oldal üzemeltésére, a városok csapattalálkozóira, valamint matrciák gyártására fordítunk az év folyamán.

Annak érdekében, hogy még csábítóbbá tegyük a támogatás lehetőségét, néhány ajándékot is felajánlunk azoknak, akik hozzájárultak az összeg összegyűjtéséhez:

  • 1000 forintot adományozó támogatóinknak személyreszóló üzenetet küldünk az Instagramon egy fotóval
  • 2000 forintot adományozó támogatónknak Járókelő.hu-s matricát küldünk
  • 5000 forintot adományozó támogatóinknak a Járókelő.hu-ra érkezett bejelentésekben leggyakrabban használt szavak szófelhőiből készített, egyedi üdvözlőlapot küldünk (igen, minden alkalommal véletlenszerűen gyártjuk őket! És kérheted Instagramra is :))
  • 10 000 forint felett adományozóknak a Járókelő.hu budapesti eredményeinek A4-es poszterét postázzuk
  • 20 000 forint, vagy afelett adományozóknak egy egyedi tervezésű országos vasúti hálózat posztert küldünk, amelyen külön jelzéssel kiemeljük a városodat, ha megadod a nevét az utalásnál

Ha nem áll módodban anyagilag támogatni minket, viszont szeretnél segíteni, várunk szeretettel önkéntes csapatunkba ahol a város ügyes-bajos dolgait segíthetsz eljuttatni a megfelelő szervnek.

Ha szeretnéd támogatni a Járókelő.hu csapatát az új városok elindításában, ezen a linken megteheted. Bíztasd erre barátaidat is a Facebookon és a Twitteren egy megosztással. Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr288235338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása