Ha megosztod, megoldod.

A Járókelő csapat 2012 óta segít a városlakóknak abban, hogy
bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és
egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

Mindörökké Balaton a Blahán

Mindörökké Balaton a Blahán

2014. január 20. - Járókelők

Már megint beállt a víz a Corvin áruháznál. A probléma eddig háromszor szerepelt a Járókelőn, sajnos mindezidáig megoldatlanul. Az egymásra mutogató illetékesek leveleiből idézünk:

Józsefvárosi Városüzemeltetési Szolgálat:

Megállapításink szerint nem lett kiépítve megfelelően a csatorna, a meglévő pedig a legmagasabb pontja az utcának, így természetesen nem tud elfolyni a víz. Véleményünk szerint a probléma megoldása a BKK hatáskörébe tartozik. 

BKK:

Tekintettel arra, hogy a 36406 helyrajzi számú ingatlan Budapest Főváros VIII. kerület Józsefváros Önkormányzatának tulajdonában áll, a járdahiba, illetve a csomópont vonatkozásában az üzemeltetett szakasz hosszirányban meghosszabbított (összekötött) szegélyvonalától a kerületi illetékességű helyi közút szakaszok (Márkus Emília utca, Somogyi Béla utca) irányába eső burkolathibák kerületi illetékességbe tartoznak. 

A fentiek értelmében az érintett szakasz vízelvezetési és kátyúproblémáinak az elhárítása és javítása a VIII. kerületi Önkormányzat feladata. 

Fővárosi Csatornázási Művek:

A Józsefvárosi Városüzemeltetési Szolgálat megállapítására reagálva "nem lett kiépítve megfelelően a csatorna, a meglévő pedig a legmagasabb pontja az utcának", a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. víznyelőt, csatornát nem épít, csak üzemeltet. Építést, minden esetben az Önkormányzat intézi. 

A Blaha Lujza téri Balaton a mai napon:

A bejegyzés trackback címe:

https://jarokelok.blog.hu/api/trackback/id/tr465771838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JT_Biopower 2014.01.21. 16:50:06

Szerintem az lett volna a hír, ha valamelyik azt írja: MEGCSINÁLtatJUK!
süti beállítások módosítása